1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Kuchynské roboty" iný produkt.

Kenwood Chef XL Titanium KVL8400S

Nový produkt

Varenie je inšpirujúce a kreatívne rovnako tak ako jeho konečné výsledky. A práve myšlienka na dokonalý pokrm je to, čo nás inšpiruje vložiť všetky naše schopnosti a nadšenie do jeho prípravy.

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

699,00 € s DPH

-50,00 €

749,00 €  s DPH

582,50 € bez DPH

Svetová jednotka medzi kuchynskými robotmi

Či už skúšate úplne nový recept, alebo varíte generáciami preverený pokrm, nový Chef XL Titanium umožní nadšeným kuchárom ako ste vy, vytvárať pokrmy tej najvyššej úrovne.

Výkon, ktorý inšpiruje

Či už skúšate úplne nový recept, alebo varíte generáciami preverený pokrm, nový Chef XL Titanium umožní nadšeným kuchárom ako ste vy, vytvárať pokrmy tej najvyššej úrovne. Je totiž vybavený 1700W motorom - najvýkonnejším na trhu. Na tento robot sa môžete skutočne spoľahnúť, na jeho motor poskytujeme 10-ročnú záruku.

Všetko na dosah ruky

Chef XL Titanium je vybavený vysoko kvalitnými antikorovými metlami SYSTEMPRO™, ktoré vám umožnia miešať, miesiť a šľahať s maximálnou istotou. Nerezová oceľ je materiál, ktorý si svoju kvalitu uchováva dlhé roky, a preto na metly poskytujeme doživotnú záruku.

 Pre špecifické činnosti oceníte unikátnu metlu pre jemné premiešanie, tzv. cukrársku metlu. Opatrne zmieša ľahké suroviny a ponechá v nich dostatok vzduchu, ako by ste to robili ručne. Flexibilná metla sa zase perfektne hodí na krémy a trené cesta, dokonale vymieša hladkú konzistenciu bez hrudiek. Spoločne s variabilnou rýchlosťou s pozvoľným nástupom otáčok budete mať maximálnu kontrolu nad varením a pečením.

1 robot > 20 nástavcov > 100 možností

Tento model Kenwood Chef XL Titanium KVL8400S je vybavený 3 ďalšími nadstavcami, ktoré vo svojej kuchyni využijete skoro každý deň:

Sklenený ThermoResist mixér - ideálne na smoothie, polievku, ľadové koktaily alebo napríklad majonézu
Kovový mlynček na mäso - pre domáce mäsové pokrmy vrátane klobás
Food processor - s antikorovými nožmi na sekanie a 6 diskovými strúhadlami na strúhanie a krájanie. 

K robotovi možno dokúpiť viac ako 20 rôznych nástavcov, takže si ho môžete prispôsobiť vlastným potrebám. Dali by ste si domáce cestoviny, mletý mak alebo čerstvý džús? Chef XL Titanium vám s tým všetkým pomôže.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (26)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop