1

Kenwood KVL4170S

Nový produkt

Tento kuchynský robot sa stane šéfom v každej kuchyni, kde je potrebných pár rúk naviac. Vďaka XL kapacite pracovnej nádoby 6,7 l zastane aj veľké víkendové varenie a pečenie, ale v kuchyni ho môžete zamestnať pokojne každý deň.

Viac detailov

Na sklade

389,00 € s DPH

-140,00 €

529,00 €  s DPH

324,17 € bez DPH

Kuchynský robot Chef XL KVL4170S

Či už ste v kuchyni nováčik, alebo je varenie vaším najväčším koníčkom, ďalší pár pomocných rúk sa vždy hodí. Chef XL je skutočný pomocník, ktorý vám nahradí šéfkuchára u vás doma.

Precízna kontrola rýchlosti

Elektronická kontrola rýchlosti má 6 rýchlostných stupňov, ktoré na seba plynulo nadväzujú, takže nárast otáčok je pozvoľný a lepšie sa tak kontroluje. Robot disponuje tiež pulznou rýchlosťou, ktorá vyvinie maximálnu rýchlosť v okamihu, a využijete ju napríklad pre mixovanie v prídavnom mixéri.

Extra veľká pracovná nádoba

CHEF XL je vybavený veľkou 6,7l nerezovou misou, v ktorej zvládnete vyšľahať sneh z 16 bielkov a zamaskovať na cesto z 2,6 kg múky. Rovnako dobre si ale poradí aj s oveľa menším objemom surovín. Stačí si dobre výškovo nastaviť miešacie nástroje a ľahko v mise vyšľaháte aj dvaja bielky.

Kovové metly

Robot je vybavený 3 metlami, ktoré si hravo poradia so špecifickými úlohami. Balónová šľahacia metla vďaka svojmu tvaru dostane do zmesí veľké množstvo vzduchu, takže šľahačka alebo sneh z bielkov sú za chvíľku tuhé a nadýchané. K-metla je ideálny pre ľahká cesta, ktorými vďaka svojmu tvaru ľahko prechádza a premiešava je. Hnetací hák je tvarovaný tak, aby dobre prepracoval tuhé kysnuté cestá, takže už nikdy nebudete musieť túto ťažkú prácu robiť ručne.

Vo výbave modelu CHEF XL KVL4170S

Mlynček na mäso - kovový mlynček na mäso je vybavený 3 mlecími diskami pre jemné, stredne hrubé a hrubé mletie. Je ideálny pre spracovanie nielen mäsa, ale aj zeleniny na prípravu základov do omáčok, gulášov, ragú a pod. Vo výbave má aj sadu na prípravu údenín, ideálne na domáce klobásky.

ThermoResist mixér - sklenený mixér s objemom 1,6 l je vyrobený z odolného borosilikátového skla, ktoré odoláva teplotným šokom. V mixéri možno teda mixovať horúcej polievky priamo z platne alebo drviť ľad a to aj bezprostredne po sebe, sklo mixéra to vydrží. Špeciálne nože Blend-X sú zostavené tak, aby si poradili s každou úlohou - od ľadu cez orechy až po hladkej smoothies.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (25)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop