1
Hecht 1630 Zväčšiť

Hecht 1630

Nový produkt

Elektrická oscilačná brúska s príkonom 300 W. Otáčky bez zaťaženia 15000 - 22000 ot./min. Rýchloupínanie, plastový kufrík na prenášanie.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

54,99 € s DPH

45,83 € bez DPH

Parametre

motor elektrický230 V/50 Hz
príkon (W) 300
otáčky bez zaťaženia (ot./min) 15000 - 22000

Popis tovaru

Nazývať HECHT 1630 oscilačnou brúskou môže byť v istých ohľadoch zavádzajúce. Medzi viac či menej jednostranne použiteľným elektrickým náradím by sa HECHT 1630 čo do možností použitia dala prirovnať skôr ku švajčiarskemu nožu.

Bez problémov môže brúsiť, rezať, škriabať, a to často spôsobom, s akým si iné náradie poradiť nedokáže. S oscilačnou pílkou je tak možné odrezať trubku vyčnievajúcu zo steny, pílka zároveň funguje ako tzv. ponorná, ľahko s ňou urobíte rezy, ktoré sú s bežnou pílkou nemysliteľné. Vyrezanie kuchynskej dosky bez predvŕtavania je s iným typom píly nemožné. Pri použití pílky alebo kotúča z tvrdokovu potom jednoducho odstránite škáry medzi dlaždicami, vyrežete do stien drážky pre elektroinštaláciu a podobne. Pokiaľ na brúsku osadíte špachtľu - škrabku, môžete napríklad ľahko odstrániť zvyšky lepidla pri výmene podlahových krytín. To všetko je možné len vďaka tomu, že nástroje sa neotáčajú, ale iba vysokou rýchlosťou vibrujú. Záleží len na použitom nástavci. Nebola by to brúska, aby nevedela brúsiť. Na nadstavec ľahko pomocou suchých zipsov pripevníte vhodný brúsny papier, vďaka tvaru nástavce sa ľahko dostanete aj do rohov. Samotná výmena nástavcov je otázkou sekúnd. Stačí uvoľniť páku na tele brúsky, čím uvoľníte upínanie nástroje a vykonáte výmenu, pričom je možné nástroje nastaviť aj do niekoľkých predvolených uhlov uchytenia.

Brúska je dodávaná v BMC boxe s príslušenstvom. V základnej výbave nájdete plochý pílový list 32 mm s ktorým možno rezať v zle prístupných miestach, prerezávať otvory do rôznych dosiek, sadrokartónov a podobne. Ďalším príslušenstvom je brúsna doska a 2 ks základných brúsnych papierov zrnitosti 60 a 120. Tvar brúsnej dosky umožňuje brúsenie aj v inak nedostupných rohoch. S dodávanou rašpľou - škrabkou ľahko odstránite staré nátery, ale aj lepené materiály ako sú linoleá, koberce, rôzne tesnenia a podobne.

Ako voliteľné príslušenstvo je možné dokúpiť brúsne papiere 0001630B, sadu pílok pre rezanie dreva, plastov a kovu 0001630A, alebo sadu karbidových čepelí na rezanie drážok do omietok, pórobetónu, odstraňovanie a brúsenie cementových lepidiel, škár medzi obkladačkami a pod.

Brúska je napájaná zo štandardnej zásuvky 230V / 50Hz, príkon je 300W. Otáčky bez zaťaženia sú 15000 - 22000 ot./min.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (6)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop