1
Bravo B4314 Zväčšiť

Bravo B4262 pekáreň chleba

Nový produkt

Na sklade

86,90 € s DPH

72,42 € bez DPH

Popis produktu

Tento model pekárne je určený pre váhu pečeného chleba 0,75-1,25 kg. Užívateľ má možnosť si vybrať z 12 digitálnych prednastavených programov a všetko má možnosť voliť cez LCD displej. Je tu aj funkcia prepečenia kôrky. Taktiež oceníte funkciu odložený štart (až o 13h), vďaka kterému si môžete vopred navoliť, kedy sa má začať piecť, a vy potom len prídete, keď je dopečené. Súčasťou pekárne sú aj hnetacie háky, ktoré sa vám postarajú o prípravu cesta.  Je naozaj príjemné sa prebudiť a začať deň s krásne čerstvým pečivom.

Ide o pekáreň strednej triedy, ktorá uspokojí začínajúceho alebo pokročilého pekára. Plusom je prehľadné ovládanie s názorným displejom, riadeným elektronikou. Samozrejmosťou je dobré spracovanie a kvalitné súčiastky. Pekáreň má niekoľko bezpečnostných fukncií : tepelné poistky, termistor, sledovanie teploty pre optimálne kysnutie a pečenie. 

Technické parametre: váha chleba 0,75 - 1,25 kg funkcia udržiavania teploty až 60 min. možnosť zvolenia prepečenia kôrky odloženie štartu až o 13 hodin nádobka s odmerkou 2 hnetacie háky 12 digitálnych programov

LCD displej, české MENU príkon 850 W

Farba Biela
Napätie 850W
Odložený štart ano

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (1)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop