1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Satelitná technika" iný produkt.

AB CryptoBox 650HD

Nový produkt

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

59,90 € s DPH

-15,00 €

74,90 €  s DPH

49,92 € bez DPH

Satelitný prijímač AB CryptoBox 650 HD je určený na príjem a sledovanie satelitného vysielania vo Full HD kvalite. Je vybavený jednou univerzálnou čítačkou kariet s podporou kariet ICE, Cryptoworks, ai. Model AB CryptoBox 650HD je nástupcom obľúbeného prijímača predchádzajúceho radu AB CryptoBox 550 HD. Oproti minulému modelu je tu k dispozícii: - nový procesor CPU Dual Core 600Mhz MIPS - nová generácia vysokorýchlostné operačnej pamäte DDRIII - IPTV streamovanie televízie cez internet - Streamovanie živého vysielania HD a SD kanálov na Android a iOS zariadeniach cez aplikáciu G-MScreen - nechýba ani funkcie FastScan pre naladenia českých a slovenských programov platformy Skylink
 Jednoduchá inštalácia Vďaka neustálej inovácii softvér zo strany výrobcu je v nových modele AB CryptoBox skvelý Autoinstalační sprievodca, ktorý sám nastaví a naladí prijímač priebehu cca 1 minúty! Prijímač automaticky detekuje počet prijímaných družíc vašej anténou, nastaví DiSEqC a pomocou FastScan ladenie naladí požadované programy.
 Recenzia: http://www.parabola.cz/clanky/5267/novinka-cryptobox-650hd-vyssi-vykon-a-vybaveni/
 AB Cryptobox 650HD v sebe kombinuje výhody satelitného prijímača a multimediálneho prehrávača. Je vybavený dvojicou USB konektorov (1x predný panel + 1x zadný panel). Konektory možno využiť pre pripojenie Flashdisku alebo externého USB HDD. Na toto pamäťové médium je možné následne zaobstarať záznamy obľúbených relácií alebo možno využiť funkciu časového posunu TimeShift. USB konektory možno tiež využiť pre prehrávanie multimediálnych súborov. AB Cryptobox 650HD podporuje soubiory JPEG, BMP, MP3, OGG, FLAC, AVI, MKV, TS, TP, TRP, MPG, MP4. Spolupracuje s diskami vo formáte FAT32 a NTFS.
 AB Cryptobox 650HD je vybavený Ethernet konektorom pre pripojenie do domácej siete. Prijímač podporuje aj bezdrôtové pripojenie pomocou USB WiFi adaptéra. Po pripojení k sieti sa sprístupní obľúbené internetové služby, ktoré nájdete pod názvom X-trás. Môžete tu využívať aplikácie ako predpoveď počasia, RSS čítačka, kurzový lístok, burzový index. K dispozícii je aj FTP Downloader pre zálohu, obnovu a prenos súborov z USB na FTP či naopak z FTP na USB (setting, firmware, videosúbory, MP3, fotky a pod.)

Výška 5,5 cm
Šírka 28 cm
Hĺbka 23,3 cm
Hmotnosť 2 kg
Farba Čierna

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (16)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop